Döner Kebab

Kebab betyder grillat kött.

 

Döner Kebab

Kebab betyder grillat kött.

Det är namnet på all sorts grillat kött som tillagas och serveras på ett visst sätt. Köttet är pressat till en cylinder som grillas roterande i en kebabmaskin. När köttet är färdigt skärs tunna remsor från cylindern för att ätas med olika tillbehör.

Populärast är Döner Kebab...

Den äkta varianten av Kebab är Döner Kebab och tillreds som tillreds på kalvfilé i Turkiet. I vår meny finner ni ett antal rätter som vi ser som premiumrätter, i kategorin Döner.

Dönerrätter

Dönerrulle 135:-

En äkta turkisk Dönerrulle med kalvfilé är helt klart värd att prova. Inget ont om en gammal hederlig svensk kebab med bröd, men en äkta Döner är ändå på en helt annan nivå!

Dönertallrik 150:-

En äkta turkisk Dönertallrik med kalvfilé är helt klart värd att prova. Med sallad, turkisk dressing & pommes, ris eller bulgur. Inget ont om en gammal hederlig svensk kebab med bröd, men en äkta Döner är ändå på en helt annan nivå!

Döner i franska 120:-

En äkta turkisk Döner med kalvfilé i en franska är helt klart värd att prova. Inget ont om en gammal hederlig svensk kebab med bröd, men en äkta Döner är ändå på en helt annan nivå!

Iskender Kebab 170:-

Iskender Kebab är en turkisk delikatess. Saftigt kött med mycket smak, serveras med stekt bröd, tomatsås, yoghurtsås & brynt smör. Fantastiskt gott!

Mix Döner Kyckling 150:-

En äkta turkisk Dönertallrik med kalvfilé och kycklig är helt klart värd att prova. Med sallad, turkisk dressing & pommes, ris eller bulgur. Inget ont om en gammal hederlig svensk kebab med bröd, men en äkta Döner är ändå på en helt annan nivå!

SMAKAR

DÄRFÖR ANVÄNDER VI ALLTID DE BÄSTA RÅVARORNA

KVALITET

DÄRFÖR ANVÄNDER VI ALLTID DE BÄSTA RÅVARORNA

MED KÄRLEK

MAT MED KÄRLEK