Klassisk Kebab

Kebab betyder grillat kött.

 

Klassisk Kebab

Kebab betyder grillat kött.

Det är alltså inte bara lammskav som är kebab. Det är all sorts grillat kött som tillagas och serveras på ett visst sätt. Köttet är pressat till en cylinder som grillas roterande i en kebabmaskin. När köttet är färdigt skärs tunna remsor från cylindern för att ätas med olika tillbehör.

I vår meny finner ni lamm & kyckling bland de som vi bedömt som klassiker.

 
 

Klassisk Kebab

Kebabrulle 135:-

Som en klassisk kebab fast i en rulle saftigt tunnbröd med sallad och dressing. Köttet är perfekt grillad lammskav som smälter i munnen.

Kebabtallrik 135:-

En kebabtallrik med grillad kryddig lammskav, sallad, turkisk kebabdressing och pommes är aldrig fel. Köttet är perfekt grillat och smälter i munnen.

Kebab i bröd 110:-

Kebab i bröd är en riktig "street food classic" Grillad kryddig lammskav i Pitabröd med sallad och dressing. Köttet är perfekt grillat och smälter i munnen.

Kycklingrulle 135:-

När man är hungrig är det få rätter som sitter så bra som vår turkiska kycklingrulle fylld med grönsaker, dressing & grillad kyckling kryddad med turkiska kryddor.

Kycklingtallrik 135:-

Kyklingtallrik med grillad god kryddig kyckling , sallad, turkisk kebabdressing och pommes är aldrig fel. Köttet är perfekt grillat och smälter i munnen.

Kyckling i bröd 110:-

Som en klassisk kebab i Pitabröd sallad och dressing fast köttet är här perfekt grillad god kryddig kyckling som smälter i munnen.

Kebab-/Kycklingsallad 135:-

Turkisk kyckling- eller kebabsallad är klassiker med en perfekt grillat, gott kött på turkiskt vis, som smälter i munnen. Välj mellan lammskav eller kyckling.

Mixtallrik 135:-

Vår mixtallrik erbjuder både lammskav och kycklig Så varför välja? Här har du som är hungrig en rejäl tallrik med en riktigt god tallrik.

Franskbröd med fyllning 120:-

En middag i en smörgås. Välj mellan lammskav eller kyckling.

Iskender Kebab 170:-

Iskender Kebab är en turkisk delikatess. Saftigt kött med mycket smak, serveras med stekt bröd, tomatsås, yoghurtsås & brynt smör. Fantastiskt gott!

Falafel Tallrik 140:-

En klassisk falafeltallrik är gott i alla lägen. Självklart går det bra att äta pommes till, falafeltallriken har oändligt med möjligheter! Välj mellan en Falafeltallrik eller falafel i börd

Mezetallrik 165:-

Boka en liten smakresa bland vegetariska medelhavs meze. Gott som bara den!

SMAKAR

DÄRFÖR ANVÄNDER VI ALLTID DE BÄSTA RÅVARORNA

KVALITET

DÄRFÖR ANVÄNDER VI ALLTID DE BÄSTA RÅVARORNA

MED KÄRLEK

MAT MED KÄRLEK