Nyheter & erbjudanden


Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter om oss och vad som händer i Kista Food Court. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida och gilla oss.


 

Vänner! Döner kebab, grillrätter, meze och pide – Lezzet Mangal Kista har samlat det bästa från det turkiska köket i en och samma meny. Du har väl inte missat att du kan beställa hemleverans

Glöm inte att ha iftar hos oss! Kebab, grill, pide och turkiska grillrätter.

Kära Gäster, glad påsk till er alla!! Vad passar väl bättre ihop än gott lagade lammrätter och svensk Påsk? Här har vi ett perfekt alternativ där ni kan vara traditionella och gå er egen väg på samma gång. Ta med familjen, fira påsken och avnjut en riktig dignande turkisk grillbricka!

Alla ni som har förstått att halal är gott och hållbart på flera plan och undrar vart i Stockholm man kan catera mat som är 100% halal rätt igenom, har här funnit rätt adress.

Har ni kontor eller möte i Kista Science Tower? När det är dags för lunch eller middag kan ni få maten direkt till er.

God och prisvärd Catering som höjer upplevelsen...

Vänner! Nu har vi äntligen en ny superfräsch hemsida. Vår helt nya plattform för information och marknadsföring är alltså verklighet. Den är, som ni ser, även försedd med en nyhetsblogg med RSS-flöde till Facebook. 
- Så gilla oss på Facebook!