Utöka måltiden

Tillägg & tillbehör

 

Utöka måltiden

Tillägg & tillbehör

Här nedan finner du vår meny med rätter som du kan utöka din matupplevelse med. Tillägg så som olika bröd, Medelhavsröror och en dessert för att avsluta med

Utöka måltiden

Ezme-röra 15:- / 35:-

Ezme är en stark & fräsch tomatröra. En turkisk mezzerätt som gärna serveras som en aptitretare. Hemligheten är att den görs av riktigt mogna och rumstempererade tomater. magiskt gott med Ezme!

Houmous-röra 15:- / 35:-

Houmous kikaärtsröra gör vi på kikärtor, vitlök, citron och spiskummin bildar tillsammans denna härliga röra som passar perfekt till all vår mat. En klassiker från Mellanöstern.

Patlican-röra 15:- / 35:-

Den här aubergineröran påminner mycket om den libanesiska baba ganoush och grekiska melitzanosalata. Vitlök, aubergin, lite citron och yoghurt gör den här dippen till en av de allra godaste.

Olivbröd 35:-

Turkiskt nybakat olivbröd till maten har en Medelhavssmak som gör att man känner sig på sydliga breddgrader.

Vitlöksbröd 60:-

Frasigt bröd med krämig vitlöksröra och olivolja, är kanske det godaste som finns! Vitlöksbröd med en smak av medelhavet!

Zaatarbrod 60:-

Nybakat Zaatarbrod, ungefär som en örtpizza. Zaatar är dock en traditionell kryddblandning från Libanon som används i hela Mellanöstern. Den är syrlig och örtig och därför är vårt Zaatarbröd så gott!

Baklava dessert 60:-

Baklava är en söt och god efterrätt med sitt ursprung i Turkiet. Frasig filodeg med perfekt efterrättsinnehåll. Ett mycket bra sätt att avsluta en måltid på Lezzet Mangal

Tzatziki 15:- / 35:-

Tzatziki är rörornas klassiker! En röra på yoghurt, färsk riven avvattnad gurka, olivolja, vitlök, salt och vitpeppar. Gott till allt! Minst sagt ett säkert val.

SMAKAR

DÄRFÖR ANVÄNDER VI ALLTID DE BÄSTA RÅVARORNA

KVALITET

DÄRFÖR ANVÄNDER VI ALLTID DE BÄSTA RÅVARORNA

MED KÄRLEK

MAT MED KÄRLEK